GİRESUN / TİREBOLU - Tirebolu Anadolu Lisesi

DÜNYA ROMAN KAHRAMANLARI GÜNÜ

''21 Aralık Dünya Roman Kahramanları Günü'' çerçevesinde Tirebolu Anadolu Lisesi olarak Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Zübeyda Dost Durkaya rehberliğinde güzel bir etkinliğe kapılarımızı araladık. Kahramanlarımızı okulumuzda ağırladık. 21 Aralık Dünya Roman kahramanları günü kutlu olsun. Etkinlikte öncelikle bir roman belirledik ve belirlediğimiz roman dışında da Türk ve Dünya edebiyatından roman kahramanlarını öğrencilerimiz titizlikle sergilediler. Seçtikleri kahramanlara hayat verdiler. Roman ki yaşamın aynası, doğum ve ölüm arasında bir köprü, hayatın yeniden tezahürüdür adeta. Gençlerimizi roman bilinci, gerçek yaşamla ilinti kurma, yaparak yaşayarak öğrenme, karakterlerle empati kurma, hayatı anlama gibi kazanımlar edinmeleri sağlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

27-12-202227-12-202227-12-2022

Yayın: 27.12.2022 - Güncelleme: 27.12.2022 14:44 - Görüntülenme: 407